Hoppa till innehållet

Varukorg

Din varukorg är tom

Fortsätt handla

Har du trädgården full av äpplen?

Låt dina äpplen bli till gyllene must! Du bokar enkelt en tid online, tar med dina äpplen (helst minst 40 kg om du vill ha must från bara dina egna), och sen sköter vi resten. Vi tvättar, pressar och pastöriserar på plats. Musten får du med dig hem på eftermiddagen samma dag i bag-in-box eller dina egna rena flaskor.

Musta dina äpplen hos oss

Boka tid enkelt online, lämna in frukten och hämta hem din egen must samma dag. Enkelt, gott och helt utan tillsatser.

Pris från 90 kr

Boka tid för mustning

Bra att veta innan du mustar

Du bokar tid online och lämnar dina äpplen mellan kl.8.00-10.00 dagen för din bokade tid. För att få must från enbart dina äpplen behöver du ha minst 40 kg – det motsvarar ungefär 3-4 papperskassar. Det börinte vara tyngre än ca 15 kg i varje kasse/låda. Äpplena ska vara mogna, fasta och rena. Vi tvättar dem på plats, pressar, pastöriserar och tappar musten i bag-in-box eller i dina egna rena flaskor. Processen tar cirka 30 minuter. Du hämtar din must mellan kl. 16.00-17.00 samma dag eller enligt överenskommelse. Du betalar vid hämtning.

Vi tillsätter inget – musten består enbart av dina äpplen.

Betala enkelt med Swish, kort eller kontanter

Våra priser

Hos oss på Sundsvalls Musteri får du din egen must – pastöriserad, tappad på bag-in-box och klar att njuta av i upp till ett år.

Produkt

Pris

3L Bag-in-Box

90 kr

5L Bag-in-Box

150 kr

10L Bag-in-Box

250 kr

Pastöriserad must medhavda kärl

30 kr/liter - Stora rena kärl, kom ihåg förslutning

Råmust

22 kr/liter - Stora rena kärl, kom ihåg förslutning

Pressrester

60 kr/säck - Tar du hem resterna kostar det inget extra

Det här säger våra kunder

"Innan vi började musta visste vi knappt vad vi skulle göra av alla våra äpplen, nu kommer de äntligen till användning"

"Äppelmusten blir så god, extra kul blir det när musten kommer från äpplen som växt på vår egna bakgård"

"Äntligen kan våra äpplen bli till något gott utan större ansträngning. Tidigare hamnade de oftast på komposten."